Fotomalia - Why I am a model? - DIVIANA

Fotomalia – Why I am a model?

Some time ago a good photographer friend of mine asked if I would be interested to publish an interview about my model story and career on their website – Fotomalia. I felt very honored by such request and of course agreed. The intro text is in Danish, but the interview with me – in English. Hope you like it. Enjoy! ↴

“Diana Kopmane, hvorfor er du model?
For små 2 måneder siden, stod Theis og jeg, og manglede en model. Jeg spurgte lidt bredt, på en af de mange model grupper på facebook. Den første jeg fik svar fra, spurgte pænt om jeg stadig havde brug for en model, og da jeg havde svaret ja, fik jeg linket til hendes facebook side: www.facebook.com/divianaleemodel  og da jeg først havde set siden, tænkte jeg med det samme “WOW”, og så krydsede jeg ellers fingere for, at hun ikke ombestemte sig. Her snakker vi ikke en model, der bare laver lidt model arbejde for sjov skyld, men en der virkelig mener det. I den tid jeg har været facebook ven, og fulgt hende på instagram, der går ikke 14 dage, uden hun er ude og rejse, for at lave en eller anden opgave. Da Diana er fra Letland, men er bosat i danmark, derfor er dagens T-dags indlæg på engelsk.”

  → Full interview: https://www.fotomalia.dk/hvorfor-er-du-model/ (in English)